Våra pass

Tillsammans genom glädje, svett och framsteg. 

Läs nedan om våra pass och träningsupplägg – vad passar dig bäst här och nu?
Om du undrar något om något, tex vad som krävs för att delta i de olika passen, eller om du vill ha hjälp att diskutera träningsupplägg utifrån dina förutsättningar och målsättningar, så är du varmt välkommen att ringa eller maila oss - eller kom ännu hellre förbi! 

Vi tränar barfota och i varma lokaler, ta med luftiga kläder och gärna en vattenflaska så är du fit for fight! Passen ger fantastisk träning – kondition, styrka, smidighet - räkna med träningspass som gör skillnad!
Kom gärna i god tid så att ni är säkra på att få plats och på att ni hinner komma i ordning, linda händer och fylla vattenflaska! 

Se även när passen är på schemat.

 

Storleksguide för handskar

 

Mits

Säck- och MMA-handskar endast för mitsträning

6–8 oz

Barnhandskar

10 oz

Endast för mitsträning

12 oz

Mitsträning och Sparringhandske upp till 60 kg

14 oz

Fri sparring för de flesta vuxna upp till ca 75 kg

16 oz

Fri sparring för tungviktare och dem med bra tryck i slagen

 
 
 

Nybörjarpass

På nybörjarpassen ligger fokus på grunderna – sparkar, slag och fotarbete. Inga tidigare erfarenheter krävs. Vi tar hjälp av mitsar, utan närkontakt.

70 minuters pass med grundtekniker, enklare kombinationer och blockträning blandat med kortare fysträning och stretch. 

Utrustning: Handskar – finns att låna. När du känner att du får till lite mer tryck i slagen kan det vara bra att skaffa lindor som ger stöd för handlederna, det finns att köpa hos oss i receptionen. Vi hjälper gärna till och visar hur man bäst lindar händerna innan passen!

 

Fortsättningspass

När du tränat minst en termin får du gärna delta i fortsättningspassen. Här ligger fokus på att utveckla tekniker och längre kombinationer. Egna handskar och beskydd är bra att ha men det finns också att låna. Fortsättningspassen tar din kampsport till nästa nivå, och gör den som vill redo att närma sig avancerad träning och sparring!

70 minuters pass med tekniker och mer avancerade kombinationer med mits, sparringövningar, lätt fri sparring, blandat med fysträning och stretch.

Utrustning: Egna handskar, benskydd och lindor. Tandskydd och suspensoar vid sparring.

 

Avancerat

Efter att ha tränat minst 2 terminer så kan huvudtränaren flytta upp dig till Avancerad träning. Denna grupp har en hårdare sparring där det krävs goda förkunskaper. Fokus ligger på sparringövningar och sparringteknik, där du bland annat tränar på att blockera slag och sparkar – men det är inte fråga om riktig sparring.

Utrustning: Egna handskar, benskydd, supspensoar och lindor. Hjälm och tandskydd vid sparring.

 

Fyspass

Fyspassen är till för alla. Här jobbar vi med funktionell träning. Passen har ett varierat upplägg och fokuserar på hela kroppen – du kommer svettas, ha roligt, och få resultat!

Utrustning: Liten handduk och vattenflaska.

 

Barnpass

Barnen får på ett lekfullt sätt lära sig grunderna i kickboxning. Vi kombinerar teknikträning med rolig träning. 

Grupper:  6–10 år och 10–14 år

Utrustning: Barnhandskar finns att låna. Träningen sker barfota – ta med lätta kläder och en vattenflaska. 

 

Personlig träning

Masters Gym erbjuder personlig träning med våra erfarna instruktörer. Alla instruktörer har sina specialområden. Kontakta oss gärna så hittar vi rätt tränare till just dig.

Våra instruktörer

 

FÖRETAGSTRÄNING  & EVENT

Önskar ditt företag personalträning - som ett engångsevent eller som ett abonnemang t ex 1 gång i veckan för hela terminer, så är ni varmt välkomna att kontakta oss för offert, uppläggsförslag och idéer. Vi hyr även ut vår lokal och kan ordna med catering. 

För privatpersoner anordnar vi även svensexor, möhippor, födelsedags- och barnkalas samt för privata grupper, tex för kompisgäng som vill hitta på något kul ihop.

Kontakta huvudansvarig instruktör för mer information!

 
 

TÄVLINGSGRUPPEN

Det är huvudtränaren som bestämmer vem som får ingå i tävlingsgruppen. Prata med huvudtränaren och hör efter hur du bäst når dina mål att tävla och ingå i Masters Gyms tävlingsgrupp!