Våra Instruktörer

 
JTIZ8219.jpg

Thamer

Thamer är huvudtränaren på Masters Gym. Han har en lång och imponerande meritlista, med stora internationella framgångar både som tävlande och som coach. 
 

MERITER

IRAQ CHAMPION
1985-1994

ARABIAN CHAMPION
1992-1997

FIGHTER OF THE YEAR
1992

WORLD CUP CHAMPION
2003 (PRO Thaiboxning)

WORLD CUP CHAMPION
2003 (Amatör-Kickboxning)

Master of Muay Thai
2009(Ajarn)

INTERNATIONELLA FRAMGÅNGAR
Många international tävlingar i Thailand, Ukrania, Italien, Serbien, Georgien, Kroatien, Marocko, Ryssland, Tunisien, Jordan etc.

SAGT OM THAMER

Thamer är en ödmjuk och krävande tränare. ’Mr. No Mercy’ har höga förväntningar på alla sina elever. Med imponerande meriter, stort hjärta och en otrolig närvaro är han någon man lyssnar på och vill lära sig av.  En unik tränare som jag är tacksam att ha fått chansen att både träna för och lära känna personligen.


SAGT AV THAMER

Jag älskar kickboxning. Det ger självförtroende, är socialt och ger vänner för livet. Det är jätteroligt och man tränar alla muskler samtidigt och får fantastisk kondis. Man kan ta det till tävlingsnivå om man vill och man kan alltid bli sitt bästa jag!

 
 

Hakeem

Har idrottat sedan barnsben och spelat fotboll på elitnivå. När Hakeem la skorna på hyllan började han utforska andra sporter, han har sedan år 2009 tränat kick/thaiboxning och började hålla egna fys och kickboxningspass sommaren 2014. Hakeem har även spenederat tid nere i Thailand för att finslipa sina kunskaper, vilket han delar med sig av under varje pass. Glädje blandat med mental och fysisk styrka är den röda tråden på Hakeems pass.

Sagt om hakeem

Hakeem har otrolig glädje samt energi som får mig att köra på otroligt hårt på hans fartfyllda och positiva pass.

sagt av hakeem

Det roliga med denna typ av träningsform är att det faktiskt bara blir enklare att uppnå sina mål för varje pass man tränar. Jag har en tydlig pedagogik och varierar övningarna inför varje pass med syftet att våra medlemmar ska få en helhetsträning för både kropp och knopp. Detta gäller även under mina PT-pass, utifrån elevens egna ambition och målsättning.

 
JTIZ8272.jpg

Carina

Auktoriserad alternativmedicinare med inriktning på rörelseapparaten, kost och näring. Utbildad i olika träningsformer som cardio- och styrketräning samt olika former av yoga. Har varit tränare i Kickboxning sen 2009.
 

Sagt om Carina

Carina inspirerar mig till att träna ännu hårdare för att nå mina mål. Hon är kunnig inom så många delar av idrotten, och hon har en genuint omtänksam själ. Carina kör ju skiten ur alla med sina fyspass. Den som hänger med i hennes tempo kan verkligen kalla sig själv vältränad. Går även under namnet Fysmonstret Ett!
 

SAGT AV CARINA

Kampsport är en rolig och krävande sport där ålder inte är ett hinder. Kondition och koordination ger inte bara kroppen en omgång utan även knoppen.

 
JTIZ8266.jpg

Jeanette

Jeanette har tränat kickboxning sedan 2006 och tävlat sporadiskt. Sedan 2008 har hon haft egna pass främst med inriktning på grundtekniker, kombinationer och sparring för nybörjare. Jeanette erbjuder privatpass och hjälp med kosten vid önskemål.
 

Sagt om Jeanette

Jeanette är en riktig inspirationskälla. Hon är pedagogiskt och lär ut kickboxningen med glädje och ett stort engagemang. Man riktigt längtar till hennes nästa pass. Jeanette är även en person som vill att alla ska ha kul och må bra tillsammans. En riktigt bra klubbkompis!

 

SAGT AV JEANETTE

Jag tror på att det ska vara roligt att träna och att pressa kroppen lagom. Kickboxning är för alla, oavsett ålder och fysisk form. Det är roligt att alla kan mötas på en gemensam plattform.

 
JTIZ8225.jpg

Ludvig

Ludvig började träna Kickboxning 2005 Han har tävlat i Kickboxning, K1, Sanshou och Thaiboxning. Han har varit instruktör sen 2008 och är assisterande coach till Thamer. Ludvig är utbildad poäng- och ringdomare för Kickboxning. Fokus för tävlingsbiten ligger nu på ultralöpning, cykling och triathlon. 

MERITER

Guld SM Kickboxning
2009

Guld SM Sanshou
2009

Guld Danish Open Kickboxning
2009

Guld Danish Open Kickboxing
2010

Guld Nordic Open K1
2010

Blandat record
22-12-0

SAGT OM LUDvig

Ludvig är stentuff som tränare och får en att både jobba hårt och ha extremt roligt på vägen. Man känner sig som en riktig krigare, och han kallas därför för Fysmonstret Två! Efter passet är han en av de mjukaste och trevligaste killarna man kan tänka sig!

 

Sagt av Ludvig

Jag älskar träning i alla formen och jag älskar att hjälpa människor utvecklas i sin träning. Att se dem bli starkare och klara av saker de från början inte trodde var möjligt. Att få vara instruktör på Masters Gym ger mig den möjligheten.


VÅRA BARNTRÄNARE

 
JTIZ8241.jpg

Elsa

Elsa är aktivt tävlande inom kick/thaiboxning.

Vann SM guld 2016 och har ett brinnande intresse för sporten.

 

SAGT OM Elsa

Elsa är en av våra talanger som snabbt har blivit ett välkänt ansikte på klubben. En öppen person som sprider glädje och delar med sig av sig själv. Uppskattad av alla på klubben vuxna så som barnen.

 

Sagt av Elsa

Mitt mål med sporten är att utvecklas och satsa på att bli proffs. Denna träningsformen passar mig som handen i handsken, med varierande pass som hålls ofta. Ser fram emot att vara en del av barnträningen och följa deras utveckling.

 

 
JTIZ8288.jpg

Joonas

Joonas började aktivt träna kickboxning 2010, samt har varit årligen i Thailand och tränat thaiboxning. Han har även hållit i barnpass sedan 2014 och han har sett många barn avancera sig från helt nybörjare till att bli riktigt duktiga utövare väldigt fort.

 

Sagt av Joonas

Jag älskar att se alla som utövar kick- & thaiboxning, att de ger allt under träningspassen, även barnen. Man lär sig att lyssna på kroppen på ett helt nytt sätt, och man blir mentalt starkare, smidigare och hemma i sin kropp.
 

Sagt om Joonas

Det märks att Joonas har lång erfarenhet av att vara tränare för barngrupper. Det är både kul och frustrerande att se hur fort barnen utvecklar sig från vecka till vecka. Och man ser att barnen verkligen har galet kul, men samtidigt lär sig att disciplinerat fokusera på uppgiften de har fått.