Tillbaka på hemmaplan, succén i Nordic Open 2018

Fredagen började med att alla träffades på arlanda för att checka-in, och påbörja vår spännande resa till den rena full kontakts galan i köpenhamn; Nordic Open 2018.

Tyvärr så får vi ett SMS samma stund som vi ses på Arlanda - vårat flyg till köpenhamn har blivit inställt!!

Med oro läses det vidare i SMSet men tack och lov har alla blivit ombokade automatiskt till nästa flyg.
Skickar iväg ett mail till arrangören att det finns en risk att vi kommer komma i sista stund in till invägningen pga. detta.

Efter några timmars extra väntan på Arlanda får vi äntligen börja boardingen och resan kan börja på riktigt.

WhatsApp Image 2018-09-30 at 19.21.55.jpeg

Flyget gick bra, som vi kan se från både Mimos och Sofias glada miner, och peppen inför tävlingen är på max! Nu gällde det bara att skynda sig till invägningen och få lite mat i allas magar, speciellt Mimos och Sofias som hade en vikt att hålla.

WhatsApp Image 2018-09-28 at 22.10.22.jpeg

Registreringen av våra tävlade, coacher, samt domare, flöt på fint och invägningen klarades utan några problem överhuvudtaget.
Till middag var det också dags för strategisnack för Coacher och Fighters samt “tidig” läggdags för allihopa, med siktet på en tidig start lördag morgon!

Lördag - Tävlingsdagen

Efter att ha gått igenom vilken fight-nummer våra fighters hade, så slappnade alla av en stund och njöt av tävlingarna (förutom Joonas som var domare från vår sida av evenemanget)

Första av våra Fighters som klev in i ringen var Sofia. Detta var Sofias allra första full-kontakts Kickboxnings match (K1), samt hennes första internationella. Hon körde en jättebra match, där hon visade fin teknik och plockade poäng, vilket glädjande bekräftades av poängdomarna med 3-0 i vinst.

JÄTTEglad Sofia när domaren lyfter hennes arm!

JÄTTEglad Sofia när domaren lyfter hennes arm!

WhatsApp Image 2018-09-30 at 19.21.56(2).jpeg

Några timmar senare var det dags för Mimo att köra final! Han visade fina tekniker och kontroll av motståndaren, vilket resulterade även här med domarsiffrorna 3-0 och vinst!

Otroligt glad Mimo över Finalvinsten.

Otroligt glad Mimo över Finalvinsten.

WhatsApp Image 2018-09-30 at 19.21.57(1).jpeg
WhatsApp Image 2018-09-30 at 19.21.57.jpeg

Dagen avslutades i en grymt glad anda för fighters och coacher, dock blev Joonas kvar som domare ända in till slutet av evenemanget och under dagen blev det 60+ matcher dömda i en väldigt nära miljö som ring- och poängdomare.

WhatsApp Image 2018-09-30 at 19.22.26.jpeg

En trött Joonas signalerar att allt är OK!