Tankar efter tjejdagen

Nu har det gått några veckor sedan tjejdagen nr2 var och vi har hunnit smälta intrycken från denna intensiva dag med 30 deltagande tjejer som körde på för fullt, och med ett fullspäckat schema.

Dagen började som vanligt med en lätt frukost och att deltagarna introducerade sig för varandra, samt de som skulle hålla i de olika delarna under dagen också introducerade sig.

Tjejerna blev indelade i 2 grupper, de som var delaktiga under den första Tjejdagen och de som var på sin första Tjejdag.

Först blev det lite uppvärmning samt genomgång av regler när det gäller kick- & thaiboxning samt gemensam stretchning, sen så var det dags att ta på sig utrustning för första delen av dagens övningarna på mattan.

 

JTIZ4684.jpg

Alla satte igång med kickboxningsövningar, båda grupperna körde men grupp #1 började med grunderna i Kick- & Thaiboxning,

och grupp #2 fick köra mer avancerade övningar med alla skydden på.

Efter allt sparkande och slående så var det dags att lyssna på Dietisten Patrik som var här för att prata om kost och kosttillskott och svarade på alla frågor kring detta.

JTIZ4771.jpg

Allt prat om mat gjorde alla sugna, så det var dags för lunch! Den var verkligen välbehövlig efter all aktivitet och allt prat om mat.

Efter att alla hade intagit lite föda samt kaffe var det så dags för att prova på lite självförsvar med Anders, som uppskattades väldigt mycket.

Somliga tog det mer seriöst medans andra tog det med ro.

 

Efter handflate-slag, strypgrepp, samt skrevsparkandet, var det tid för en kort paus och dagen fortsatte sen i raskt takt med lite Brasilian-Jiujitsu övningar för nybörjare med Helene.

 

Efter allt rullande och kramande blev det tid för lite avslappning i samband med stretchning.

Sen tog vi en gruppbild för att föreviga denna dag med alla dessa underbara tjejer som deltog under dagen och hade det så roligt tillsammans med oss.

 

Det enda som var kvar av dagen var de sjukt grymma goodie-bagsen, fika, samt lite bubbel.

Vi vill tacka Jeanette som arbetat hårt med planeringen av detta evenemang samt alla grymma sponsorer!