Tjejseminarium.

Välkommen på seminarium på Masters Gym!
Seminariet, som kommer vara under tre timmar, kommer hållas av två av Sveriges absolut bästa kvinnliga fighters, följt av en underbar lunch tillsammans.

De kommer bland annat prata om, och lära er mer angående, olika fightingtekniker, utmattande fys-övningar, vikten av att ha en fighter-mentalitet, och allt annat som kan vara bra att veta; oavsett om ni kanske själv har visioner att ta steget mot att tävla eller bara är nyfikna och vill veta mer - i vilket fall som helst  så är ni varmt välkomna till oss!

Förutom en diskussion om hur det verkligen känns att kliva in i ringen för första eller för hundrade gången, och allt möjligt om och runt tävlingar, så kommer ni också få köra roliga övningar och sparringtekniker som kommer ge glädje och en ökad förståelse för kampsport.

Era värdar är:
Emma Johansson, vinnare av både SM-Guld i kickboxning samt titeln Bästa Kvinnliga Fighter under 2017.

Zina Djelassi, Svensk Mästare i Kickboxning sen 2010, vinnaren av SM-Guld i Thaiboxning 2015, EM-Silver 2016, samt deltar i PRO Thai Fighting, senast som guldmedaljör i West Coast Battle.