Ännu en tjejdag på Masters Gym!

Den 4e Februari är det dags igen för en ny Tjejdag på Masters Gym! Eftersom efterfrågan har varit stor så har vi suttit länge och planerat för att kunna erbjuda en utomordentligt rolig och oförglömlig dag för både de som deltog, och de som missade, förra dagen!

Dagen kommer starta med en liten presentation av alla, efteråt delar vi upp oss i 2 grupper, de som var med förra gången och de som deltar för första gången.

De två olika grupperna får sen prova på lite olika övningar, efter det så slår vi ihop grupperna igen och går igenom hur man håller mits för att bli en riktigt bra träningspartner. Här kommer ni få sparka er trötta och glada!

Efter allt sparkande kommer vi få träffa en dietist som kommer prata om kost- och tillskottsdjungeln. Passa på redan nu att fundera ut frågor ni vill ställa och få svar på.

Efter alla frågor och prat om mat, så skall vi få äta en nyttig och god lunch!

Efter maten så är det dag för lite självförsvars övningar.
Sen blir det en kort paus innan vi sätter igång med lite rullande och kramandes på mattan när vi ska prova på Brasiliansk Jiu-Jitsu.

Att vi är klara med allt detta så är det tid för avslappning samt stretch, men även denna gång avslutar vi dagen med lite bubbel att skåla med samt att ni kommer få med er en trevlig goodie-bag hem.

 

Pris: 450 kr för icke-medlemmar, 390 kr för medlemmar och 350 kr för de som var med förra gången.
Observera att anmälan är bindande.

Hur: Sköna träningskläder och bra humör.

Kom och ha kul med Masters Gym!

PS. Eventet är öppet för alla, och ni behöver såklart inte vara medlemmar för att delta. DS

Anmälan sker i repan, eller via mail till repan@mastersgym.se.
Utförligare information kommer i bekräftelsemailet eller fås i repan.