Intrycken efter Tjejdagen.

Lördags hade vi tjejdag här på Masters Gym, det kom 20 stycken glada och entusiastiska tjejer, fulla med nyfikenhet över dagen vi planerat för dem.

De som höll i aktiviteterna var Jeanette, Zina och Matilda.

Jeanette hade verkligen spenderat så mycket tid och engagemang med planeringen, så att alla skulle gå hem med ett oförglömlig minne.

Morgonen började med en lätt frukost bestående av gojibär, solrosfrön, havregryn, bananer och jordgubbar och en valfri barebells pudding för att få en perfekt start på dagen.

Sen började Jeanette det hela med att gå igenom grundtekniker som tjejerna fick testa och utöva parvis, och sen blev teknikerna mer advancerade under dagen under handledning av Zina.

Zina berättade även om hur det var att kliva in i ringen på både när hon började tävla samt nu på större internationella evenemang.

Efter var det dags för lunch, som levererades från Finnboda Slip, och som alla tyckte var underbart god, nyttig och full av bra energi.

Efter den fantastiska lunchen var det dags för lite Samba med Matilda vid rodret, och till de brazilianska rytmerna blev det mycket skratt och rörelse. Matilda var väldigt imponerad över hur duktiga alla tjejer var, för att vara första gången som de testat samba.

Dagen avslutades med lite bubbel och den välfyllda Goodie Bagen som tjejerna fick med sig hem!

Masters Gym vill helhjärtat tacka alla deltagare, och Jeanette för allt arbete hon lagt ner för att göra dagen möjlig!

Vi vill även ge ett Stort Tack till alla sponsorer som deltagit med att bidra till den underbara Goodie Bagen

Fightermag

Stark

Jabb

Barebells

MM Sports

Taniko

Vitamin Well

Nocco

Budo & Fitness

Loccitane

Kiropraktorkedjan i Hammarby Sjöstad