Kiropraktisk behandling på Masters Gym!

Onsdag den 26/10 kommer Masters Gym i samarbete med Kiropraktorkedjan erbjuda kiropraktorbehandling på plats i gymmet. Behandlingarna kan hjälpa mot smärta och skador, agera stöd vid fysträning samt ge ökad rörlighet i kroppens leder.

Kiropraktorkedjan kommer att ge kraftigt rabatterade priser för medlemmar, ordinarie pris för en behandling är 600 :-, medlemmar på Masters Gym betalar 350 :-. Behandlingarna utförs i Masters Gyms lokaler och det kommer pågå vanliga pass enligt schemat samtidigt. All behandling kommer dock utföras i ett avskilt utrymme dit inga obehöriga har tillträde.


En behandling tar ca. 45 minuter och består av manuella tekniker som skapar avslappning och förbättrar aktivitet i kroppens muskler och leder, detta kan i sin tur leda till ökad rörlighet och minska muskelsmärta. Avslutningsvis ges stretching- och träningsrådgivning som ser till att förstärka resultatet av behandlingen samt minskar risken för uppkomst av nya besvär eller skador.

Behandlingstider kommer finnas mellan 12.00 - 20.45 och ni kan boka tiden i repan eller genom att prata med Andreas. Observera att bokningen är bindande såvida inte avbokning görs senast 6h innan avtalad tid. Uteblivet besök utan avbokning kommer att debiteras via faktura.

Vid frågor, maila andreas@kiropraktorkedjan.se

Varmt välkomna önskar Kiropraktorkedjan och Masters Gym!