Masters goes midsommar!

Kom och fira midsommar tillsammans med oss på Masters Gym! Vi kommer först ha gratis lunchträning och sen även knytis, så ta med era kompisar och gött humör samt vad ni vill grilla och ha att dricka! Vi kommer ha en grill för vegetariskt och en för kött, och tallrikar och så finns också på plats!

Osa innan 20 juni till Jeanette eller Joonas om ni kommer, så vi vet hur mycket vi behöver förbereda inför dagen.

MASTERS FYS-CAMP #3!

Nu är det inte lång tid kvar, innan fys-camp #3 sätter igång!

12 st fyspass på 15 dagar direkt efter midsommar innan vi njuter av sol och bad.
Det kommer att vara olika former av cirkelpass och stationsträning där vi jobbar med kroppen, lättare vikter och flåset.
Du kan välja att vara med på alla pass eller bara enstaka.

Skärmavbild+2019-04-28+kl.+11.43.08.png

SCHEMA* (Krav på anmälan och att vara i tid):

Mån 24/6: Kombopass + flås, 06.30-07.15 (45 min)

Tis 25/6: Cirkelpass 20 stationer 07.00-07.45 (45 min)

Tors 27/6: 5x7 min, 07.00-07.45 (45 min)

Fre 28/6: 5x4x10 + flås 07.00-07.45 (45 min)

Lör 29/6: 2x8x3min, 8:or, 09.00-10.00 (60 min)

Mån 1/7: Challenger 600 reps, 06.30-07.15 (45 min)

Tis 2/7: 3x9, 07.00-07.45 (45 min)

Tors 4/7: Kombopass + flås, 07.00-07.45 (45 min)

Fre 5/7: Cirkelpass 20 stationer, 07.00-07.45 (45 min)

Lör 6/7: 2x8x3min, 8:or, 08.30-09.30 (60 min)

Mån 8/7: 5x7 min, 06.30-07.15 (45 min)

Tis 9/7: Finalpass Special 06.45-07.45 (60 min)

* med reservation för ändring i passens upplägg.

ANMÄLAN

SMSa 0707- 721213 (Tina) för anmälan.
Ange ditt namn och vilka dagar du kommer att vara med.
Vi behöver anmälning senast kl 21.00 dagen innan och uteblir du utan att avboka debiteras du.

PRIS*

Per tillfälle:

100 kr, medlem 50 kr
Hela Fys-Campet (12 pass): 1000 kr, medlem 500 kr

* går oavkortat till att köpa in mer träningsredskap till Fyspassen.

Det enda vi kräver är att ni anmäler er till vilka pass ni kommer vara med på så att det kan läggas upp på bästa sätt och att ni är där i tid.
(5 min innan passet börjar kör vi genomgång). ALLA är välkomna då passen är uppbyggda att kunna anpassas efter din egen nivå.
Alla kan alltså bli så slutkörda som de vill bli, även de mest vältränade.

Välkomna!

Extra Fyspass!

Vi kommer att köra 3 st extra fyspass på lördagar under maj.

Det kommer att vara olika former av cirkelpass och stationsträning där vi jobbar med kroppen, lättare vikter och flåset. Sista passet så kommer Ludde och gästar med ett TRX-band-special. Missa inte det, endast 10 platser.

Det enda vi kräver är att ni anmäler er till vilka pass ni kommer vara med på så att det kan läggas upp på bästa sätt och att ni är där i tid. (5 min innan passet börjar kör vi genomgång).

ALLA är välkomna då passen är uppbyggda att kunna anpassas efter din egen nivå.
Alla kan alltså bli så slutkörda som de vill bli, även de mest vältränade.

Välkomna!

ANMÄLAN:

SMSa 0707- 721213 (Tina) för anmälan. Ange ditt namn och vilka dagar du kommer att vara med.
Vi behöver anmälning senast kl 21.00 dagen innan och uteblir du utan att avboka debiteras du.

Skärmavbild 2019-04-28 kl. 11.43.08.png

PRIS*

Per tillfälle:
100 kr, medlem 50 kr.
* Swishas till Tina.
Pengarna går oavkortat till att köpa in fler träningsredskap till Fyspassen.

SCHEMA* (Krav på anmälan och att vara i tid):

Lör 4/5: 2x8x3min, 8:or, 09.00-10.00 (60 min)

Lör 11/5: Cirkelpass 20 stationer 09.00-10.00 (60 min)

Lör 25/5: SPECIAL - TRX-bandspass med Ludde
09.00-10.00 (60 min) OBS! Endast 10 platser,först till kvarn! Bindande anmälan.

pssst.. 24/6-9/7 kommer vi att köra FYS-CAMP#3 inför sommaren.
Det betyder 12 st fyspass på 15 dagar.
* med reservation för ändring i passupplägg.

SM 2019

På Masters Gym älskar och brinner vi för idrott!
Vi arbetar hela tiden med hjärtat och vill uppnå en jämlik plats där alla ska känna sig lika välkomna.

Vi har ett gäng duktiga idrottare som vi är säkra på kommer att göra väl ifrån sig på SM, men tyvärr är det som förening väldigt dyrt att skicka iväg dem och deras coacher på tävling.

Vi söker därför nu efter dig som vill vara med och sponsra dessa fantastiska människor som brinner för sin sport, och hjälpa till att uppfylla deras dröm om ett SM guld.

Vill du eller ditt företag synas under det stora eventet på våra kläder och i våra sociala media? Eller vill du kanske skänka en gåva till vår tävlingsgrupp? Vi blir glada och tacksamma för både stora som små donationer! (swish 070-3176680)

Vill du veta mer? Skicka PM, Maila (info@mastersgym.se) eller ring Joonas på 070-3176680, vi ser fram emot att höra av er! Varma Hälsningar från, Masters Gym crew. 

Masters Rising 4 (96 av 98).jpg
Masters Rising 4 (24 av 26).jpg
Masters Rising 4 (19 av 98).jpg
Masters Rising 4 (8 av 26).jpg
Masters Rising 4 (19 av 26).jpg

Photo ©Daniel Tobar

Masters Fys-Camp #2 3/4-18/4

Screenshot 2019-04-02 12.59.30.png

Nu är det dax igen!!!

SCHEMA* (Krav på anmälan och att vara i tid):

Ons 3/4: Kombopass + flås, 07.00-07.45 (45 min)

Tors4/4: Cirkelpass 20 stationer 07.00-07.45 (45 min)

Fre 5/4: 5x7min, 07.00-07.45 (45 min)

Sön 7/4: 2x8x3min, 8:or, 17.00-18.00 (60 min)

Mån8/4: 5x4x10 + flås 06.30-07.15 (45 min)

Ons 10/4: Challenger 600 reps, 07.00-07.45 (45 min)

Tor11/4: 3x9, 07.00-07.45 (45 min)

Fre12/4: Kombopass + flås, 07.00-07.45 (45 min)

Sön 14/4: Cirkelpass 20 stationer 17.00-18.00 (60 min)

Mån15/4: 2x6x3min, 8:or 06.30- 07.15 (45 min)

Ons 17/4: 5x4x10 + flås 07.00-07.45 (45 min)

Tors18/4: Häxtorsdag(skärtorsdag) 07.00-08.00 (60 min)

* med reservation för ändring i passens upplägg.


Vi kommer att köra 12 st fyspass (på 16 dagar) innan påsk.

Det kommer att vara olika former av cirkelpass och stationsträning där vi jobbar med kroppen, lättare vikter och flåset. Du kan välja att vara med på alla pass eller bara enstaka.
Vi kör morgonpass förutom på söndagar.

Det enda vi kräver är att ni anmäler er till vilka pass ni kommer vara med på så att det kan läggas upp på bästa sätt och att ni är där i tid. (5 min innan passet börjar kör vi genomgång).

ALLA är välkomna då passen är uppbyggda att kunna anpassas efter din egen nivå.
Alla kan alltså bli så slutkörda som de vill bli, även de mest vältränade.

Välkomna!

Inställt!

Fredag den 15e är sista passet inställt (18.30) för då har vi redan startat vår roadtrip mot Göteborg och gör oss redo inför lördagens tävlingar inom kickboxning!


Känner ni att ni har överflödig energi så passa på att boka in ditt deltagande på Tinas extrafys på lördagen!

Mer info hittar du här.

IMG_8666.JPG